
5 مهر 1402, 18:31
تغییر ساعت تمرینات پیکان در مجموعه ایرانخودرو
تمرينات شاداب پيكان در پيكانشهر ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومی باشگاه پیکان، طبق برنامه کادرفنی، بازیکنان تیم فوتبال پیکان یک جلسه تمرینی دیگر را پشت سر گذاشتند. البته با توجه به شروع فصل پاييز، زمان این تمرین با تغييراتی همراه شد.
تمرین امروز فوتبالیستها از ساعت 12 در مجموعه ورزشی ایرانخودرو با سوت رسول خطیبی آغاز شد. بازیکنان بعد از گرم کردن بدنها و تمرينات پرفشار هوازي، رو به انجام کارهای تاکتیکی آوردند.
در بخشی از تمرین امروز، فوتبال هدفمند در دستور کار قرار گرفت که عملکرد بازیکنان موردتوجه کادرفنی قرار گرفت. در حین انجام این بخش، رسول خطیبی و دستیارانش، نکات فنی را به بازیکنان گوشزد میکردند تا کار یکپارچه و اصولی پیش برود.
گفتنی است؛ امروز و در پی ایجاد تغيير در كادرفني تيم فوتبال پيكان، محمدرضا مهرانپور بازيكن اسبق استقلال به جمع مربیهای خودروسازان اضافه شد.















