باشگاه فرهنگی ورزشی پیکان

تیم والیبال بانوان

حضور روحیه‌بخش دکتر مددی در تمرین دختران والیبالیست پیکان
8 آذر 1402, 14:11

حضور روحیه‌بخش دکتر مددی در تمرین دختران والیبالیست پیکان


تمرین امروز تیم والیبال دختران پیکان با اتفاق مهمی همراه بود. 

به گزارش روابط عمومی باشگاه پیکان، پدیده بلوری زاده سرمربی تیم والیبال دختران پیکان در ابتدای جلسه امروز، به آنالیز تیم مهرسان، حریف این هفته پیکان پرداخت. سپس بازیکنان زیرنظر کادرفنی بدن‌ها را گرم کردند

شاگردان بلوری‌زاده پس از انجام تمرینات سرعتی و قدرتی که در دستورکار قرار داشت، تمرینات پرفشار خود را با بازی والیبال درون تیمی به پایان رساندند.

نکته مهم تمرین امروز، حضور دکتر احمد مددی مدیرعامل باشگاه به همراه مهندس اسحاق اینانلو و دکتر ابراهیم شکوری، اعضای هیات مدیره در سالن شماره یک باشگاه بود. مدیران ارشد باشگاه برای افزایش توان روحی بازیکنان، در محل تمرین این تیم حضور یافتند. 

دکتر مددی در این دیدار صمیمانه، ضمن تمجید از جدیت بازیکنان و اعضای کادرفنی در تمرینات، گفت: «برای همه شما، آرزوی سلامتی و کسب موفقیت دارم. دعا می‌کنم با توجه به تلاشی که دارید، در مسابقه روز جمعه، مقابل مهرسان به برتری برسید و پاداش زحمات‌تان را دریافت کنید. امیدوارم که با کسب امتیاز از تیم مهرسان به کار خود در این بازی خاتمه دهید.» 

گفتنی است؛ دختران والیبالیست تیم پیکان، درچارچوب هفته ششم رقابت‌های لیگ برتر بانوان روز جمعه، از ساعت ۱۴:۳۰ در سالن فدراسیون والیبال میهمان تیم مهرسان تهران هستند.

 

ارسال دیدگاه

عکس خوانده نمی شود