باشگاه فرهنگی ورزشی پیکان

تیم فوتبال بانوان

قاشیه: حرفه‌ای هستم و با یک مصدومیت ناامید نمی‌شوم
8 آذر 1402, 14:43

قاشیه: حرفه‌ای هستم و با یک مصدومیت ناامید نمی‌شوم

بازیکن مصدوم تیم فوتبال بانوان پیکان گفت: پارگی رباط صلیبی برای هر فوتبالیستی دردناک است اما من بازیکن حرفه‌ای هستم و از این موضوع ناامید نمی‌شوم.
به گزارش روابط عمومی باشگاه پیکان، در حاشیه دیدار هفته دوم تیم فوتبال بانوان پیکان مقابل کانی کردستان، اتفاق تلخی رخ داد و سمیرا قاشیه یکی از بازیکنان تاثیرگذار خودروسازان دچار مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی شد. از این رو، این فصل را از دست داد تا عمل جراحی روی زانویش انجام بدهد.
قاشیه در این مورد به رسانه رسمی باشگاه پیکان گفت: اوایل دیدار مقابل کانی بود که روی یک صحنه عادی، بدون اینکه با کسی برخورد کنم، دچار مصدومیت شدم. همان لحظه اول، به خاطر درد شدیدی که احساس می‌کردم، حدس زدم که این مصدومیت برایم به وجود آمده باشد.
وی افزود: پارگی رباط صلیبی برای هر فوتبالیستی دردناک است اما من بازیکن حرفه‌ای هستم و از این موضوع ناامید نمی‌شوم. ما باید بپذیریم که شغل سختی را انتخاب کرده‌ایم و این مسائل برای یک فوتبالیست، طبیعی است هر چند می‌تواند بسیار تلخ باشد و یک بازیکن را ماه‌ها از تمرین و زمین مسابقه دور کند.
او اضافه کرد: از همه دوستان و همبازی‌هایم تشکر می‌کنم که با من تماس گرفتند یا برایم پیغام فرستادند تا حالم را جویا شوند. این موضوع باعث خوشحالی است که در روزهای سخت بعد از مصدومیت، با پیام‌های دلگرم‌کننده از سوی دوستانم مواجه شوم. همچنین از باشگاه پیکان که از من حمایت کردند، ممنونم و امیدوارم این حمایت در همه زمینه‌ها ادامه‌دار باشد، نه تنها برای من بلکه تمام بازیکنان باشگاه بزرگ پیکان، مخصوصا بانوان. برای همه مربیان و بازیکنان پیکان آرزوی موفقیت می‌کنم. از طرفی، شخصا انگیزه‌های زیادی برای بازگشت دارم و مطمئن هستم از این مصدومیت به زودی عبور خواهم کرد تا بتوانم باز هم به زمین فوتبال برگردم.

ارسال دیدگاه

عکس خوانده نمی شود