باشگاه فرهنگی ورزشی پیکان

تیم والیبال

تمرینات والیبال پیکان استارت خورد
26 شهریور 1402, 15:01

تمرینات والیبال پیکان استارت خورد


تیم والیبال پیکان مدل 1402 با چهره‌ای جدید و جوان تمرینات خود را استارت زد. 

 

به گزارش روابط عمومی باشگاه پیکان، صبح امروز تیم والیبال پیکان تمرین آماده‌سازی خود برای حضور در لیگ ۱۴۰۲ را در سالن شماره یک مجموعه ورزشی ایران‌خودرو آغاز کرد.

 

در اولین جلسه تمرین والیبالیست‌ها، پیمان اکبری که با جذب بازیکنان جوان و با انگیزه، قصد شروع فصل را دارد، از تیمی با میانگین سنی ۲۶ سال رونمایی کرد.

 

تیم والیبال پیکان در فصل گذشته به مقام سوم لیگ برتر دست یافته بود. این تیم با شروع تمرینات پرفشار و فشرده، برای حضور قدرتمند در لیگ پیش‌رو آماده می‌شود.

طبق برنامه کادرفنی، پیکانی‌ها در نوبت صبح وزنه زدند و در تمرین بعدازظهر کار با توپ را در دستور کار خود قرار دادند.

در جلسه عصر، اولین روز تمرین والیبال، دکتر ابراهیم شکوری قائم مقام ورزشی پیکان با حضور در سالن تمرین از روند آماده‌سازی تیم والیبال بازدید کرد.

شکوری همچنین دقایقی با پیمان اکبری سرمربی پیکان در خصوص مسائل فنی و پشتیبانی به گفت‌وگو پرداخت.
گفتنی است شاگردان اکبری در تمرین امروز عصر خود کار تکنیک و سرویس دریافت را انجام دادند.

ارسال دیدگاه

عکس خوانده نمی شود