باشگاه فرهنگی ورزشی پیکان

تیم والیبال

تقی نژاد: فراز و فرودهای پیکان در نیم فصل اول طبیعی بود
3 دی 1402, 22:43

تقی نژاد: فراز و فرودهای پیکان در نیم فصل اول طبیعی بود

پاسور تیم والیبال پیکان تهران، گفت: با توجه به شرایطی که وجود داشت فراز و فرودهای پیکان در نیم فصل اول طبیعی بود. 

به گزارش روابط عمومی باشگاه پیکان، هفته سیزدهم دور رفت مرحله مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر مردان ایران امروز (یکشنبه سوم دی) با هفت دیدار در شهرهای رفسنجان، سیرجان، گرگان، رامسر، تهران (دو دیدار) و اردکان پیگیری شد. در یکی از این دیدارها تیم پیکان تهران موفق ش با نتیجه 3 بر 2 شهرداری ارومیه را شکست دهد.


علی تقی نژاد، پاسور تیم والیبال پیکان تهران در پایان این مسابقه اظهار داشت: بازی خوبی بود. طبق برنامه ای که در آنالیز چیده بودیم در ست اول و دوم و سوم پیش رفتیم، اما رفته رفته فشار بازی سنگین تر شد و بازیکنان تمرکز خود را از دست دادند. بازی به ست پنجم کشیده شد و بازیکنان توانستند ریکاوری خوبی انجام دهند و به صحبت های کادر فنی گوش کردند.بازی قشنگی بود و به هر دو تیم خسته نباشید می گویم.


وی ادامه داد: فراز و فرود زیاد تیم پیکان در نیم فصل اول طبیعی بود، چون ما دیرتر از تیم های دیگر استارت زدیم. فصل بدنسازی ما دیر شروع شد و چند بازیکن از جمله نصری دیر به ما اضافه شد. او خسته بود و به زمان نیاز داشت. چون دیرتر از سایر تیم ها شروع کرده بودیم فراز و فرود زیادی داشتیم، اما حالا به هماهنگی خوبی رسیده ایم و پاسورهای تیم مخصوصاً بهبودی در شرایط خوبی قرار دارد و با سایر بازیکنان هماهنگ شده است. امروز هم بهبودی عملکرد خیلی خوبی داشت و بیش از 5 اسپک بی دفاع زدیم. این تیم باید در ادامه حمایت و تقویت شود.  طرف بازیکنان قول می دهم که تیم هفته به هفته بهتر شود. حدود 10 روز زمان داریم و این زمان کمک زیادی به ما خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

عکس خوانده نمی شود