باشگاه فرهنگی ورزشی پیکان

تیم فوتبال

تمرین دو مرحله‌ای پیکان در روز بازگشت ثابت ایمانی
15 آبان 1402, 18:16

تمرین دو مرحله‌ای پیکان در روز بازگشت ثابت ایمانی

تمرین امروز تیم فوتبال پیکان در دو مرحله شکل گرفت. 

به گزارش روابط عمومی باشگاه پیکان، ظهر امروز تمرین خودروسازان زیر نظر رسول خطیبی و همکارانش در دو مرحله ادامه یافت. 

در مرحله نخست، بازیکنان راهی سالن بدنسازی شدند تا کار با وزنه فولادی را پشت سر بگذارند. پس از انجام چند آیتم قدرتی و سرعتی که توسط بدنساز تیم طراحی شده بود، بازیکنان به دستور خطیبی به زمین چمن بازگشتند تا کار با توپ را دنبال کنند. 

در تمرین امروز، غلامرضا ثابت ایمانی پس از مدت‌ها مصدومیت، همراه سایر بازیکنان به تمرین پرداخت. رسول خطیبی نیز برای دقایقی با بازیکنانش جلسه برگزار کرد تا با تشریح شرایط فعلی لیگ برتر، به آنها برای ادامه مسیر، انرژی و انگیزه تزریق کند. 

گفتنی است؛ بر اساس برنامه سازمان لیگ، تیم فوتبال پیکان روز جمعه از ساعت 15 در ورزشگاه شهید دستگردی یا همان پاس قوامین، میزبان شمس آذر قزوین است. 

ارسال دیدگاه

عکس خوانده نمی شود