باشگاه فرهنگی ورزشی پیکان

تیم فوتبال

برگزاری دوره کنترل دوپینگ و فوریت‌های پزشکی در باشگاه پیکان
16 بهمن 1403, 19:33

برگزاری دوره کنترل دوپینگ و فوریت‌های پزشکی در باشگاه پیکان

به گزارش روابط عمومی باشگاه پیکان، بر اساس الزام‌‌های کنفدراسیون فوتبال آسیا در راستای اخذ مجوز حرفه‌ای توسط باشگاه‌ها، یک دوره کلاس کنترل هوش هیجانی، کنترل دوپینگ و فوریت‌های پزشکی فیفا عصر امروز در باشگاه پیکان برگزار شد.


این کلاس با حضور مدیران باشگاه، اعضای کادرفنی و بازیکنان تیم‌های فوتبال بزرگسالان و امید پیکان و با تدریس دکتر زهره هراتیان رییس مرکز پزشکی ایفمارک در سالن آمفی‌تئاتر باشگاه پیکان برگزار شد.

دوره کنترل هوش هیجانی با هدف توانمندسازی بازیکنان برای مدیریت احساسات و بهبود عملکرد روانی در مسابقات، دوره کنترل دوپینگ با هدف آگاهی‌بخشی در خصوص مواد ممنوعه و اثرات سوء آن‌ها و همچنین دوره اورژانس‌های پزشکی با هدف ارائه آموزش‌های حیاتی برای مدیریت شرایط اضطراری پزشکی در زمان مسابقات و تمرینات ورزشی برگزار شد.

ارسال دیدگاه

عکس خوانده نمی شود