باشگاه فرهنگی ورزشی پیکان

تیم فوتبال

پیکان دوباره با جوان‌ها در جام حذفی/ خودروسازان به اهواز می‌روند
1 آذر 1403, 18:27

پیکان دوباره با جوان‌ها در جام حذفی/ خودروسازان به اهواز می‌روند

به گزارش روابط عمومی باشگاه پیکان، بر اساس قرعه‌کشی صورت گرفته برای رقابت‌های جام حذفی فوتبال ، فیروزه‌ای پوشان پیکان در مرحله یک شانزدهم نهایی در اهواز میهمان استقلال خوزستان خواهد بود.


پیکانی‌ها که در مرحله قبلی تیم دسته دومی استقلال زیدون را با نتیجه پرگل 4 بر یک شکست دادند، حالا با تیم لیگ برتری استقلال خوزستان روبه‌رو می‌شوند.

امیدرضا روانخواه سرمربی پیکان که هدف‌گذاری تیمش را روی موفقیت در لیگ دسته اول و صعود به لیگ برتر گذاشته، در بازی پیش‌رو همچون مسابقه قبلی جام حذفی قصد دارد از بازیکنان جوان‌تر و نفراتی که کمتر در ترکیب اصلی به میدان رفته‌اند، استفاده کند.

اعضای تیم فوتبال پیکان عصر روز جمعه تهران را به مقصد اهواز ترک می‌کنند و روز شنبه 3 آذر از ساعت 16:45 در ورزشگاه غدیر اهواز به مصاف استقلال خوزستان می‌روند.

ارسال دیدگاه

عکس خوانده نمی شود