
تمرینات تاکتیکی در دستور کار شاگردان عنایتی
سرمربی تیم فوتبال پیکان دور جدید تمرینات خودروسازان را کلید زد.
به گزارش روابط عمومی باشگاه پیکان، شاگردان رضا عنایتی امروز از ساعت 11 با حضور در زمین اختصاصی ایرانخودرو، تمرینات خود را پس از یک روز استراحت از سر گرفتند.
در تمرین امروز (دوشنبه)، بازیکنان ابتدا به گرم کردن بدنها پرداختند و سپس عبور از موانع و کار با توپ در دستورکار قرار گرفت. سپس آیتمهای تاکتیکی آغاز شد که تنوع جالب توجهی داشت و انگیزه بازیکنان را دوچندان کرد.
بازیکنان پیکان در تمرین امروز، روی پاسکاری و چارچوبشناسی تمرکز داشتند و مربیان تیم، عملکرد خودروسازان را زیرنظر گرفتند. همچنین حامد پاکدل مهاجم پیکان که روز یکشنبه دچار سانحه تصادف شده بود، در محل تمرین حضور پیدا کرد و در بخشهایی از تمرین، همراه بازیکنان کار را ادامه داد. دانیال جهانبخش مدافع مصدوم پیکان هم با حضور در محل تمرین، با رضا عنایتی و سایر اعضای کادرفنی دیدار داشت و در خصوص وضعیت سلامتی خود، توضیحاتی ارائه کرد.
گفتنی است؛ تمرینات تیم پیکان تا زمان بازی با ذوبآهن در زمین ایرانخودرو ادامه پیدا میکند.