باشگاه فرهنگی ورزشی پیکان

آکادمی

برای اولین بار در ایران| برگزاری دوره دروازه‌بانی برای مربیان آکادمی پیکان
17 شهریور 1402, 11:57

برای اولین بار در ایران| برگزاری دوره دروازه‌بانی برای مربیان آکادمی پیکان

آکادمی پیکان دوره‌ای یک‌روزه برای مربیان دروازه‌بانی تیم‌های پایه برگزار کرد. 

به گزارش روابط عمومی باشگاه پیکان، در ادامه فعالیت‌های آموزشی آکادمی پیکان، دوره یک‌روزه افزایش سطح علمی و فنی دپارتمان دروازه‌بانی تیم‌های پایه در مجموعه ورزشی ایران‌خودرو برگزار شد. مسئولیت آموزش و تدریس این دوره برعهده مهدی ثابتی مربی گلرهای تیم بزرگسالان پیکان بود.  


مهدی کمیجانی مدیر آکادمی باشگاه پیکان در این خصوص گفت: تشکیل دپارتمان دروازه‌بانی در راستای سیاست‌های آکادمی پیکان بود که برای اولین بار در کشور اجرا شد. قرار است در آینده، دپارتمان‌های دیگری از جمله آمادگی جسمانی فقط برای بازیکنان پایه و اعضای آکادمی تشکیل شود. 

وی افزود: برنامه‌ریزی کاملی برای تقویت فوتبال پایه در پیکان داریم و مشغول پیشبرد اهداف هستیم. نقش همه ارکان آکادمی در هدف‌گذاری مهم است. وظیفه مربیان پایه در بخش دروازه‌بانی و آمادگی جسمانی باید این باشد که براساس فلسفه مربیان تیم بزرگسالان، بازیکنان تیم‌های پایه را تمرین دهند و همان ذهنیت را از حالا برای بازیکنان آکادمی ایجاد کنند.

گفتنی است؛ دوره افزایش سطح علمی و فنی مربیان دروازه‌بانی آکادمی پیکان زیر نظر مهدی ثابتی و با حضور مربیان دروازه‌بانی رده‌های پایه و همچنین علی الله‌کرم مدرس کنفدراسیون فوتبال آسیا و مهدی کمیجانی مدیر آکادمی باشگاه پیکان در دو بخش تئوری و عملی برگزار شد.

ارسال دیدگاه

عکس خوانده نمی شود