تساوی جوانان پیکان برابر شاهین در دیداری پرموقعیت

تساوی جوانان پیکان برابر شاهین در دیداری پرموقعیت

به گزارش روابط عمومی باشگاه پیکان، تیم فوتبال جوانان پیکان در هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر جوانان تهران، در ورزشگاه راه‌آهن اکباتان میزبان شاهین بود و در دیداری پرموقعیت به تساوی ۲ بر ۲ دست یافت.

این مسابقه از ساعت ۱۲:۳۰ آغاز شد و شاگردان فرهاد طهماسبی‌زاده شروع خوبی داشتند. پیکان در ادامه حملات خود موفق شد توسط سینا میرمعینی از روی نقطه پنالتی به گل نخست برسد.

برتری پیکان ادامه داشت و حملات این تیم سرانجام با گل امیرحسین عاشق همراه شد تا پیکان اختلاف را به دو گل افزایش دهد. شاهین در ادامه نیمه نخست از روی نقطه پنالتی یکی از گل‌ها را جبران کرد تا دو تیم با برتری ۲ بر یک پیکان به رختکن بروند.

با آغاز نیمه دوم، پیکان نمایش هجومی‌تری ارائه کرد و فرصت‌های متعددی برای افزایش فاصله و قطعی کردن پیروزی داشت. شاگردان طهماسبی‌زاده چند موقعیت تک‌به‌تک را نیز ایجاد کردند، اما در استفاده از این فرصت‌ها دقت لازم را نداشتند.

در حالی که پیکان برای رسیدن به گل سوم تلاش می‌کرد، شاهین روی یک شوت غافلگیرکننده موفق شد در دقایق پایانی کار را به تساوی بکشاند. پس از این گل نیز بازیکنان پیکان برای رسیدن به گل برتری تلاش کردند، اما حملات آنها ثمری نداشت تا مسابقه با نتیجه ۲ بر ۲ به پایان برسد.

جوانان پیکان با هدایت فرهاد طهماسبی‌زاده، در هفته چهارم این رقابت‌ها روز شنبه ۱۸ مهرماه به مصاف پیروزان تکین خواهند رفت.