به گزارش روابط عمومی باشگاه پیکان، خودروسازان در حضور هزاران تماشاگر نخستین مسابقه فصل خود را برگزار کردند. شهریار مغانلو در دقیقه ۳۴ گل نخست تراکتور را به ثمر رساند.
در دوازدهمین دقیقه از وقتهای تلفشده نیمه نخست، نیما احمدی از زمین مسابقه اخراج شد تا پیکان دقایق پایانی این نیمه و تمام نیمه دوم را با ۱۰ بازیکن دنبال کند. یک دقیقه بعد نیز مغانلو برای دومین بار موفق به گلزنی شد تا نیمه نخست با نتیجه دو بر صفر خاتمه پیدا کند.
پیکان با وجود یک بازیکن کمتر، در نیمه دوم نمایش بهتری نسبت به ۴۵ دقیقه نخست ارائه داد و با تحرک بیشتر و تلاش برای حضور در زمین حریف، به دنبال تغییر نتیجه بود. خودروسازان در شرایط ۱۰ نفره تا پایان مسابقه برای رسیدن به گل تلاش کردند، اما نتیجه شکلگرفته در نیمه نخست بدون تغییر باقی ماند.
شاگردان ساکت الهامی با پشت سر گذاشتن نخستین مسابقه فصل، مهیای دومین دیدار خود در لیگ برتر خواهد شد؛ جایی که خودروسازان سهشنبه ۲۷ مردادماه در ورزشگاه پاس قوامین میزبان گلگهر سیرجان خواهند بود.






