پایان مرحله نخست استعدادیابی فوتبال بانوان باشگاه پیکان با استقبال چشمگیر شرکت‌کنندگان

مرحله نخست استعدادیابی فوتبال بانوان باشگاه پیکان در دو روز و با حضور گسترده علاقه‌مندان برگزار شد؛ فرآیندی که با ارزیابی تخصصی مربیان آغاز شد و اکنون با پایان مرحله اول، وارد فاز انتخاب نهایی و برنامه‌ریزی برای آغاز تمرینات رسمی می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی باشگاه پیکان، مرحله نخست استعدادیابی فوتبال بانوان این باشگاه طی دو روز در زمین مصنوعی شماره ۳ آکادمی پیکان برگزار شد و با استقبال قابل توجه بازیکنان روبه‌رو بود. در مجموع حدود ۳۵۰ نفر در این تست‌ها شرکت کردند؛ تعدادی از نفرات منتخب روز اول نیز برای ارزیابی دقیق‌تر، بار دیگر در روز دوم مورد تست قرار گرفتند.

نظارت و ارزیابی فنی بازیکنان در این مرحله برعهده جمعی از مربیان و کارشناسان باسابقه فوتبال بانوان بود که طی فرآیندی منظم، توان فنی، آمادگی جسمانی و قابلیت‌های فردی شرکت‌کنندگان را بررسی کردند.

این دوره با برنامه‌ریزی و نظارت خانم فاطمه نصرالهی، مسئول ورزش بانوان باشگاه پیکان، برگزار شد و تمامی مراحل با رویکرد علمی، دقیق و با هدف شناسایی استعدادهای بومی انجام گرفت.

باشگاه پیکان اعلام کرد سرمربی تیم فوتبال بانوان طی هفته‌های آینده معرفی خواهد شد. پس از اعلام رسمی کادر فنی، بازیکنان منتخب مرحله نخست برای حضور در تمرینات، ارزیابی‌های تکمیلی و تعیین ترکیب نهایی تیم به باشگاه فراخوانده خواهند شد.

باشگاه پیکان توسعه ورزش بانوان و ایجاد فرصت برابر برای استعدادهای جوان و بومی را از اولویت‌های خود می‌داند و برگزاری این استعدادیابی را گامی مؤثر در مسیر ساخت تیمی قدرتمند برای حضور در فصل آینده لیگ دسته دوم فوتبال بانوان و صعود به لیگ دسته اول ارزیابی می‌کند