به گزارش روابط عمومی باشگاه پیکان، تیم جوانان والیبال پیکان امروز پنجشنبه ۲۳ بهمنماه از ساعت ۱۸ در سومین دیدار خود از رقابتهای والیبال جوانان کشور که به میزبانی کاشان برگزار میشود، به مصاف تیم طبیعت اسلامشهر رفت و در دیداری جذاب، پرهیجان و نزدیک، با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب حریف شد.
در این مسابقه، تیم طبیعت اسلامشهر ستهای اول و دوم را با نتایج ۲۵ بر ۱۸ و ۲۷ بر ۲۵ به سود خود به پایان رساند، اما شاگردان علی نقدی در ادامه با ارائه نمایشی چشمنواز و کاملاً هجومی، ستهای سوم و چهارم را با نتایج ۲۵ بر ۱۶ و ۲۵ بر ۲۰ از آنِ خود کردند تا مسابقه به ست پنجم کشیده شود.
در ست پایانی، جوانان پیکان تا آستانه پیروزی پیش رفتند و حتی با نتیجه ۱۷ بر ۱۶ از حریف پیش افتادند، اما در ادامه و طی یک رالی بسیار طاقتفرسا، این ست با نتیجه ۱۹ بر ۱۷ به سود تیم طبیعت اسلامشهر به پایان رسید.
درخشش بازیکنان پیکان بهویژه مبین کلاسنگی، امیر نادری و هاوار دستگشاده از نکات برجسته این دیدار بود که با عملکردی عالی، نقش مهمی در بازگشت تیم به جریان مسابقه ایفا کردند.
تیم جوانان والیبال پیکان در ادامه این رقابتها، امروز جمعه از ساعت ۱۸:۳۰ در چهارمین دیدار خود به مصاف تیم مس رفسنجان خواهد رفت.




