حضور مدیر آکادمی پیکان در جمع مدرسان دوره مربیگری سطح A آسیا

دوره مربیگری فوتبال سطح A آسیا با حضور جمعی از مربیان و چهره‌های شاخص فوتبال کشور در مرکز ملی فوتبال آغاز شد که علی اله‌کرم، مدیر آکادمی باشگاه پیکان، به عنوان یکی از مدرسان این دوره حضور دارد.

به گزارش روابط عمومی باشگاه پیکان و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دوره مربیگری فوتبال سطح A آسیا که از مهم‌ترین دوره‌های آموزشی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) به شمار می‌رود، به مدت ۲۴ روز در مرکز ملی فوتبال در حال برگزاری است.
مرحله نخست این دوره هم‌اکنون با مدرسی مسعود اقبالی و علی اله‌کرم، مدیر آکادمی باشگاه پیکان، برگزار می‌شود. حضور نماینده باشگاه پیکان در جمع مدرسان این دوره معتبر آسیایی، نشان‌دهنده جایگاه علمی و آموزشی این باشگاه در حوزه توسعه فوتبال پایه و مربیگری است.
در این دوره، جمعی از بازیکنان و مربیان مطرح فوتبال ایران از جمله هاشم بیگ‌زاده، حامد کاویان‌پور، محمد قاضی، جابر انصاری، فرزاد حاتمی، قاسم دهنوی، محمدمهدی نظری، محسن ایران‌نژاد و روزبه شاه‌علیدوست حضور دارند.